top of page

Om oss

Jobzone Tech er en ledende bemannings- og rekrutteringsaktør innen teknologi og industri. Vi er en dedikert gruppe rekrutterings- og bransjespesialister som er opptatt av å finne de rette kandidatene for våre kunder. Vår tilgang på de mest spennende karrieremulighetene i bransjen tiltrekker også de beste kandidatene.

 

Vi har en god forståelse av teknologi og innovasjon, og et bredt nettverk av kontakter som inkluderer noen av de mest innovative og vellykkede selskapene i bransjen. Vårt mål er å skape langsiktige relasjoner med både våre kunder og kandidater, og å være en pålitelig partner i deres suksess.

 

Vi vet at teknologi stadig utvikler seg, og derfor holder vi oss alltid oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene. Vi er også opptatt av å gi våre kunder og kandidater en enestående opplevelse ved å tilby personlig service og støtte gjennom hele samarbeidsforholdet.

Med vår ekspertise og innsikt i bransjen, er vi klare til å hjelpe deg med å finne det rette talentet for din virksomhet eller hjelpe deg med å ta det neste skrittet i din karriere innen teknologi og innovasjon. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

bottom of page